Regionas

Kretingalėje atidaryta nauja sporto aikštelė

Kretingalės pagrindinė mokykla šiandien oficialiai atidarė naują universalią sporto aikštelę. Atvykusius svečius mokiniai pasitiko specialiai parengtu šokiu, taip parodydami, kad aikštelę naudos ir šokiams bei repeticijoms.

Iki šiol moksleiviai sportuodavo viduje esančioje salėje ir mokyklos kieme, dalį kurio užimdavo ir mokytojų bei tėvų automobiliai, tad erdvės kokybiškam sportui tikrai stigo. Naujoje aikštelėje vaikai gali žaisti krepšinį, tinklinį ir futbolą.

„Kretingalės mokyklai labai reikėjo erdvės sporto pamokoms. Džiaugiamės, kad jau šiandien galime švęsti kokybiškos ir šiuolaikiškos sporto aikštelės atidarymą. Linkiu, kad čia niekada netrūktų nei sportuojančių mokinių, nei miestelio bendruomenės narių“, – sakė vicemerė Violeta Riaukienė.

Visą mokyklos bendruomenę taip pat sveikino Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Algirdas Petravičius, Tarybos narė Eglė Jaugelavičė, Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centro direktorius Vaidas Liutikas ir mokyklos tarybos pirmininkė Birutė Šaulienė. Daugeliui sporto šakų tinkančią aikštelę įrengė Klaipėdos rajono savivaldybės sporto centras. Jos vertė – 42 tūkstančiai eurų.

Šaltinis: Kretingos rajono savivaldybė

0 0 balsų
Straipsnio įvertinimas
Žymos
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Back to top button
0
Norėtume sužinoti ką manote, pakomentuokite.x
Close
Close